VORIGE

VOLGENDE

Djessy

Tattoo 22

Hallo, mijn naam is Djessy. Ik ben een 25-jarige jongen die in Rotterdam woont. Ik kom uit een gezin waarin criminaliteit en verslaving een normaal iets was. Dit heeft mijn leven op een bepaalde manier beïnvloed, waardoor ik zelf ook bepaalde keuzes heb gemaakt en ik het leven leef wat ik nu leef. Ik zit nu zelf in een resocialisatieprogramma van mijn tbs.

Het nummer 22 staat voor een gebeurtenis in mijn leven waar het cijfer meerdere malen in terugkwam. Van eerste uithuisplaatsing tot mijn eerste justitie contact, en het overlijden van bepaalde dierbaren. Ook is het de dag dat ik een schakeling heb gemaakt in mijn leven: om met mijn ervaring een levensverhaal te delen, met mensen te kunnen spreken als ervaringsdeskundige en te helpen als social worker. Om ook verstandige keuzes te maken in het leven, zodat niemand het leven hoeft te leven wat ik heb geleefd.

Getekend door het leven is kunstproject voor en door jongeren met ervaring in de jeugdhulp. De jongeren vertellen hun verhaal aan de hand van hun lichaamstekening met beeld, tekst en geluid.

Getekend door het leven is kunstproject voor en door jongeren met ervaring in de jeugdhulp.